Merk creatie &
communicatie strategie –
INFORMIDABLE

Deze merkcreatie was een samenwerkingsopdracht in het vierde semester aan het AMFI. Het doel van de opdracht was om diverse onderzoeksmethoden en technieken toe te passen op trends en consumentengedrag. Daarbij moesten we een relevante positionering binnen de fashion markt kiezen.

Onze keuze ging hierbij, na een uitvoerig onderzoek, uit naar bodywear. Ons doel?
Een nieuwe benadering. Informidable was al snel een feit.
Om onze doelgroep gericht te kunnen bereiken kozen we een paar communicatiekanalen uit om het merk aan de doelgroep te presenteren. Deze bestonden uit social media en tijdschriften. We zijn er uiteindelijk in geslaagd om een sterke merk- en communicatiestrategie eenduidig te communiceren.

Unusual places to visit

Night City Activities

Campagne strategie –
INFORMIDABLE

Voortbordurend op de samenwerkingsopdracht voor Informidable m.b.t. een communicatiestrategie, zijn we aan de slag gegaan met een campagne strategie. Hierbij is een concept voor een online campagne opgezet.
De eerste stap was het samenvatten van een ‘big idea’, ook wel het communicatie concept wat de kapstok werd voor de campagne uitingen.

‘UNCOVER THE INFORMIDABLE’.

Het belangrijkste van de online campagne was om de weg te kiezen online, die de stijlgroep ook zou kiezen.
Daarbij heb ik persoonlijk veel geleerd over de basiskennis voor online concepten en strategieën in relatie tot de mode industrie.

Uncover the Informidable

Unusual places to visit

Night City Activities

Campagne pay off

Beoordeling

Cijfer: 7,5
Tot stand gekomen in samenwerking met Selvin Ülker
2018