Our world

the future of high end fashion-brand louis vuitton

Er vinden constante veranderingen plaats binnen de relaties tussen producenten, producten en consumenten. Daarnaast zijn we massaal getuige van extreem dynamische interacties tussen technologie, economie en sociaal/culturele patronen. Deze vinden plaats op lokale én mondiale schaal en beïnvloeden bovengenoemde relaties constant. 

En of het nu aan de basis óf volledig in het bedrijfsleven is: veel initiatieven die deze vragen willen uitdagen worden gedreven door sociale waarden en/of een wens om de kwaliteit van ons leven te verbeteren.

Van radicale transparantie in de keten en doe-het-zelf-initiatieven – tot aan de collectieve lokale productie van energie en voedsel. De urgentie is toegenomen, deels mogelijk gemaakt door de slimme technologie van vandaag de dag.

De belangrijkste vraag hierbij: Wat voor effect heeft dit op merken? Kunnen ze hierop anticiperen en hoe? Binnen mijn project ben ik met deze vraag aan de slag gegaan voor het merk Louis Vuitton. Het eindresultaat? Een toekomstscenario voor het jaar 2030, gespecialiseerd op het Franse, hoogstaande merk. Deze wordt doorgetrokken in een vernieuwend concept én een dito prototype.

Bekijk het volledige project

Future scenario

Future scenario

Hoe ziet onze wereld er in 2030 uit? In het toekomstscenario worden de verschillende mogelijkheden bekeken.

The concept

The concept

Een toekomstig concept voor Louis Vuitton welke zorgt voor relevantie in het jaar 2030. Uitgaande van het gekozen toekomstscenario.

The prototype

The prototype

Voortkomend uit het concept een prototype voor Louis Vuitton. Deze zorgt ervoor dat Louis Vuitton in 2030 zijn doelgroep op de perfecte manier bedient.